Sellerisuppe

Sellerisuppe

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
20 minutter
Suppe

Slik gjør du det:

Du trenger grillspyd.
Skrell po­te­ter og sel­le­ri og skjær i ter­nin­ger. Skrell og hakk lø­ken. Kok opp bul­jon­gen og til­sett po­te­ter og sel­le­ri. Kok til dem er møre og har most seg litt, ca. 20 mi­nut­ter.
Til­sett melk og mat­flø­te. Bruk en blen­der og kjør til sup­pen er glatt.
Kok vi­de­re i noen mi­nut­ter og smak til med salt og pep­per. Strø over gress­løk.
Spyd: Sett ov­nen på 275 gra­der og grill­ele­men­tet på. Del ba­co­net i strim­ler. Skjær hvert eple i 8 bå­ter og tvinn ba­co­net rundt ep­le­bå­te­ne. Tre dem på et spyd. Grill dem midt i ov­nen i ca. 8 mi­nut­ter.

Kanskje disse også frister?