Sjokolade- og nøttekjeks
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
BakverkIngredienser
1 porsjon
125 g
smør, mykt90 g
sukker90 g
sukker, brunt1 stk
egg150 g
hvetemel0.5 ts
hjortetakksalt0.5 ts
vaniljesukker100 g
sjokolade, mørk60 g
hasselnøtterSlik gjør du det:
1 porsjon = ca 25 stk. Visp sammen mykt smør og sukker, tilsett egg, mel, hjortetakk og vaniljesukker og rør godt om. Grovhakk sjokolade og hasselnøtter og tilsett i røren. Sett deigen med hjelp av to teskjeer på bakepapirkledt eller smurt stekebrett. Stek i varm stekeovn 180 ˚C i 10-12 min. La kakene stå på stekebrettet et par min før de legges på rist og avkjøles. Oppbevar i tett boks.