Sjokoladeboller med kokos
Det er moro å la disse sjokoladekulene!
Oppskrift av: Ole Martin Alfsen
240 minutter
DessertIngredienser
425 g
hvit sjokolade2 dl
fløte50 g
smør, romtemperert2 ss
rom200 g
mandler, skoldedeOvertrekk
200 g
hvit sjokolade1 pose
kokosmasseSlik gjør du det:
Kok opp fløten, og rør inn den hakkede sjokoladen. Rør inn romtemperert smør og rom. Du merker at sjokoalden slutter å være flytende og blir en seig masse.
Blandes massen med ristede hakkede skoldede mandler.
Kjøles massen ned i kjøleskap til den kan rulles til runde kuler (3-4 timer).
Lag kuler.
Ha kokosmassen i en liten boks.
Smelt 200 gram hvit sjokolade i vannbad. Vend kulene rundt i massen. Ta de opp med et trespyd og ha dem over i boksen med kokosmassen. Rull den rundt til den er dekket av kokosmassen.