Spicy torsk
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
600 g
torskefiletSaus
2 ts
korianderfrø2 ts
spisskum4 stk
finhakketsjalottløk4 fedd
finhakkethvitløk2 stk
frisk finhakketchili6 ss
olje, nøytralSlik gjør du det:
Rist koriander og spisskummen i tørr panne/wok. Ha løk, hvitløk, chili, ingefær og sitrongress i en foodprocessor. Tilsett korianderfrø, spiskummen, rekepasta og 1/3 av oljen. Kjør alt til en jevn røre. Del torskefileten i serveringsstykker. Varm en stekepanne og stek torsken raskt i olje. Ta opp torsken og ha krydderrøren i stekepannen. Tilsett kokosmelk ogeventuelt bønnespirer. Legg fisken på toppen og la alt få trekke ca. 5 minutter. Rør av og til. Smak til med salt og pepper. Server retten direkte fra pannen med nykokt jasminris til.