Stekt seifilet med karrisaus
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
seifilet1 ts
salt0.5 ts
pepper3 ss
smørKarrisaus
2 ss
smør1 stk
sjalottløk1 stk
eple, syrlig1 ss
karri4 dl
fiskekraft2 dl
matfløte2 ss
gressløk, frisk2 ts
maisennaSlik gjør du det:
Skjær fisken i serveringstykker, tørk den godt og strø over med salt og pepper.Stek den gyllen i smør/margarin på middels varm panne. Karrisaus: Rens og skjær eple og løk i små terninger og surr dem i smør margarin sammen med karrien.Tilsett fiskekraft og kok inn til ca det halve.Tilsett matfløten og la det hele kok ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper og jevne ev. med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Ha i finhakket frisk gressløk rett før servering.Server seifileten med karrisaus, kokt ris og grønnsaker.