Stekte bønner
Oppskrift av: Paul Løwe
20 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
350 g
aspargesbønner1 stk
tørket chili pepper1 ss
peanøttolje1 ss
finhakket hvitløk1 ss
finhakket ingefær1 ss
black bean - saus2 ss
søt soyasaus0.5 dl
vann1 ss
sesamolje1 ss
riseddik2 ss
sherry0.5 ts
salt1 ts
sukkerSlik gjør du det:
Del aspargesbønnene i to. Del chilien i små biter. Varm peanøttolje i en wok. Fres bønnene i ca. 1/2 minutt. La dem renne av på kjøkkenpapir. Varm peanøttolje i woken. Fres hvitløk, ingefær, black bean-saus og chili til hvitløken blir gyllen. Ha i soyasaus, vann, sesamolje, eddik, sherry, salt og sukker. La sausen koke i 4 minutter. Ha i bønnene. La retten koke videre i 1 minutt. Server.