Superrask iskake
Enkel, frisk og deilig iskake. Kan lages god tid i forveien.
Christopher Sjuve
45 minutter
KakeIngredienser
2 dl
kremfløte4 ss
melis3 dl
matyoghurt150 g
havrekjeks2 ts
kanel, malt3 ss
smør, smeltet5 ss
sukker2 ss
appelsinjuiceSlik gjør du det:
Visp kremfløte og melis til en luftig krem og vend inn matyoghurt. Sett bollen i fryseren mens det resterende fyllet forberedes. Kjør kjeks, kanel og smeltet smør i en foodprosessor. Trykk dette ut i en springform, 24 cm i diameter. Sett den kaldt i noen minutter. Kjør frosne bær, sukker og juice til det får en sorbet-liknende konsistens. Legg bærmassen og yoghurtkremen lagvis på kjeksbunnen. Dekk kaken med plast og frys i minst fire timer. Tines i ca 15 minutter før servering.