Tacolaks med potetmos
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
700 g
laksefilet1 stk
liten løk2 stk
paprika2 stk
vårløk3 ts
tacokrydderPotetmos
10 stk
poteter3 skiver
sellerirot2 dl
mat fløte eller melkSlik gjør du det:
Begynn med potetmosen. Skrell og del poteter og selleri i mindre biter, og kok møre i usaltet vann. Hell av kokevannet. Tilsett melk/ fløte og mos grovt opp med en visp eller med en "potetstapper". Smak til med salt og pepper. Del laksen i strimler/terninger. Rens og hakk løk, paprika og vårløk. Surr paprika og løk i olje i middelsvarm panne i 5-6 min. Tilsett laks og la surre i 2-3 min. Tilsett vårløk og erter, dryss over tacokrydder. Vend lett om og la alt trekke i til laksen er gjennomstekt. Server med potetmos.