Urtekrydrede potetbiffer med rødkålsalat

Urtekrydrede potetbiffer med rødkålsalat

Dette er den perfekte retten hvis du har kokt for mye poteter. Eller kok noen ekstra av og til, for dette smaker godt!

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Kok potetene i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, og la dem avkjøles. Lag mos med en potetpresse. Ha i olje, krydder, potetmel og egg. Krydre med salt og pepper. Form mosen til flate biffer og vend dem i sesamfrø. Stek potetbiffene gyllenbrune på begge sider i olje eller smør. Bruk gjerne teflonpanne, så setter det seg ikke fast. Server biffene med rødkålsalat. Rødkålsalat: Strimle kål med ostehøvel. Legg kålen i en bolle og tilsett salt og balsamicoeddik. Arbeid alt sammen med en sleiv eller bruk hånden. Tilsett oljene. Skjær pæren i tynne båter, og del nøttene i mindre biter. Bland pære, valnøtter og tyttebærsyltetøy med kålen.

Kanskje disse også frister?