Asiatisk fiskegryte
Spennende fiskegryte med asiatisk vri.
Oppskrift av: Birgitte Hoff Lysholm
Ingredienser
4 porsjoner
1 bt
vårløk2 stk
gulrøtter1 bokser
vannkastanjer1 bokser
kokosmelk (1 boks er ca 4dl)1 dl
sweet chili saus1 bokser
mais (liten boks)Slik gjør du det:
Surr fisken i en dyp kjele sammen med vårløk. Et par minutter er nok.
Tilsett gulrøtter og vannkastanjer, og hell over kokosmelk og chilisaus. La det putre til fisken er ferdig, ca. ti minutter.
Rør forsiktig av og til, men unngå å røre for mye slik at fisken gå i oppløsning.
Tilsett mais, og dryss over cashewnøtter og hakket, frisk koriander like før servering.
Serveres med ris eller godt brød. Nan er supergodt til (kan kjøpes som melblanding, og da går det fort).