Chilipølser, ananassalat og yoghurt-ingefærsaus
Oppskrift av: Wenche Andersen
120 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
8 stk
chili pølse2 stk
paprika, rød2 stk
sjalottløk2 stk
vårløk1 stk
chili, rød2 ss
sukker1 stk
sitron, saften av denYoghurt- og ingefærsaus
3 dl
yoghurt naturell1 stk
sitron, saften av denSlik gjør du det:
Rens og skjær ananas (midtstokken i frisk ananas fjernes) i små biter/terninger. Paprika, sjalottløk og vårløk skjæres i små terninger, chili deles i to på langs og frø og hinner fjernes før chili finhakkes. Bland sammen alle grønnsakene og tilsett safta v sitron og sukker. Vend lett sammen og la stå og trekke smak i ca 1 1/2 time før servering. Hell yoghurt i en kaffefileter og la den renne godt av seg. Rens og finhakk frisk ingefær og bland inn i yoghurten. La stå og trekke smak 8-10 min og smak til med finhakket frisk koriander, salt og pepper. Lag et lite snitt i pølseskinnet og grill eller stek dem.