Saltimbocca med kylling
En oppskrift som gjør kyllingen bedre? Lag deg en saltimbocca.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Saltimbocca
4 stk
kyllingbryst4 skiver
parmaskinke4 stk
salvie blader3 ss
smørTopping
2 stk
tomat2 ss
kapers2 stk
sjalottløk1 fedd
hvitløk250 g
pastaSlik gjør du det:
Kok pastaen i saltet vann.
Bank kyllingbrystet flatt mellom to lag med bakepapir. Legg på parmaskinke og salvie. Rull sammen og fest med en tannpirker så de ikke åpner seg under steking.
Ha på salt og pepper og stek dem gylne på begge sider. Ha i hvitvin og la det koke nesten helt inn. Ha i en spiseskje smør og la det steke med.
I en annen gryte eller stekepanne: Stek hakket sjalottløk, hakkede tomater og kapers i fem, seks minutter.
Servér pastaen med saltimbocca på pasta og ha på tomatblandingen. Ha over litt timian.
Riv eventuelt over litt parmesan.