Coleslaw med skarp saus

Coleslaw med skarp saus

Oppskrift av: Aase Strømstad

Ingredienser

4 porsjoner

500 g

kål

0.5 stk

paprika, gul

Skarp saus:

0.5 ts

salt

1 ts

sukker

1 knivsodd

cayennepepper

1 ss

smør

Slik gjør du det:

Start med sausen. Finhakk løken og bland den med salt, pepper, sukker, kajennepepper, sennep, eggeplommer og smør. Sett bollen i vannbad og la sausen tykne under omrøring. Avkjøl sausen og rør inn lettrømme. Finsnitt kålen, det går raskt med ostehøvel. Gi det et oppkok i vann, la den renne godt av og avkjøl den i iskaldt vann. La den renne av igjen. Rens og skjær paprika i små terninger og bland dem med kålen. Hell sausen over. Cole Slaw kan serveres som egen rett med brød til, men smaker også godt til grillet kjøtt.

Kanskje disse også frister?