Erlings oppjazza fiskepinner
Kokk Erling Sundal gjør ferdige fiskepinner til en nytelse med nytt tilbehør i form av rotmos og grønnsakssalat.
Oppskrift av: Erling Sundal
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Fisk
16 stk
fiskepinnerStappe
6 stk
poteter1 stk
sellerirotGrønnsaksalat
4 stk
gulrot8 stk
minimais200 g
aspargesbønner8 stk
småløkSlik gjør du det:
Start med å kutte gulrøttene i staver, og del minimaisen på langs. Forvell så alle grønnsakene og avkjøl, de skal være kalde og litt sprø. Vend inn med en dressing laget på olivenolje og sitronsaft tilsmakt med salt og pepper. Skrell poteter og sellerirot, kutt i terninger og kok til de er myke. Rør inn smør og fløte til passende konsistens. Smak til med salt og pepper. Stek fiskepinnene i henholdt til instruksjonene på pakken. Anrett en god klatt stappe i midten av tallerkenene. Stikk fiskepinnene ned i stappen. Anrett grønnsaksalaten over og rundt. Pynt med ruccola og gressløk.