Fiskekarri med sukkererter og tomater
En velsmakende og sunn fiskemiddag som du lager på en-to-tre. Ønsker du å bruke annen fisk, så går det utmerket.
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
400 g
breiflabbfilet2 ss
olje til pensling1 stk
løk i tynne ringer1 dl
vann1 dl
kokosmelk250 g
sukkererter2 stk
tomatSlik gjør du det:
Skjær fisken i store terninger. Her kan du utmerket godt bruke annen fisk, f.eks. kveite. Brun fisken raskt i olje, ta dem opp og legg dem til side. Brun løk og karri i olje til løken er gyllen. Hell på vann og kokosmelk og la løken surre til den er møre. Rens sukkererter og del dem i to eller tre. Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Legg dem over i kaldt vann og flå skinnet av. Del tomatene og fjern frøene. Skjær tomatkjøttet i terninger. Legg fisk, sukkererter og tomater i karrisausen og la retten surre 3-4 minutter til alt er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper og server ris til.