Fiskepytt
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
2 ss
smør1 stk
løk1 stk
squash1 stk
paprika1 stk
purre3 stk
flådd tomat0.5 stk
sitron, saften av denSlik gjør du det:
Del fiskefileten opp i terninger. Rens og del grønnsakene i små terninger. Dryss salt over auberginterningene og la dem ligge med saltet i 15-20 min. Skyll av saltet og tørk auberginterningene godt. Brun grønnsakene i smør i en varm stekepanne i til de er gylne og gjennomstekte. Dryss over salt og pepper. Ta opp grønnsakene og stek fisken i smør/olje (eller stek fisken i en annen stekepanne) og dryss over salt og pepper. Vend fisken inn i de stekte grønnsakene tilsett presset sitron og finhakket gressløk. Server med brød.