Friske asparges med ristede mandler

Friske asparges med ristede mandler

Dette er Tom Victor Gausdals deilige forrett med asparges og ristede mandler.

Oppskrift av: Tom Victor Gausdal

Ingredienser

Slik gjør du det:

Hakk mandlene og rist dem i en tørr panne, ca 5-6 minutter på middels høy varme. bland sammen med den sprøstekte løken. Kok aspargessene i vann i ca ett minutt. (Dersom du griller: grill de kokte aspargessene i ca ett minutt rett før servering). Pensle olivenolje på aspargessene. Legg på mandelblandingen. Smak til med salt og pepper. Agurksalaten: Skjær agurken i tynne skiver (gjerne med høvel). Legg skivene i en bolle sammen med vann, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Servér aspargesene agurksalat og makrellfilet. Bland sammen og la stå en halvtime før agurksalaten legges oppå makrellen.

Kanskje disse også frister?