Fylt paprika
Fylte grønnsaker er kjempegodt. Bruk gjerne paprika med ulike farger. Du kan også bruke den samme kjøttblandingen til å fylle for eksempel aromasopp eller aubergine.
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
2 dl
ost, revet3 dl
matfløte0.5 ts
salt0.5 ts
pepperFyll
1 stk
løk, hakket2 dl
grovt revethvitost1 ts
salt0.25 ts
pepper1 ts
chilipulver1 stk
eggSlik gjør du det:
Bland sammen alle ingrediensene til kjøttdeigfyllet. Del paprikaene i to på langs, eller skjær av toppen. Rens og fyll paprikaene. Legg paprikaene i en stor ildfast form, dryss over ost, og hell fløten i formen. Dryss salt, pepper og urter i fløten. Stekes på 200 °C i ca. 45 minutter. Serveres med pasta eller brød.