Glutenfrie cupcakes
Disse muffinsene er glutenfrie, og supre for deg med allergi. Toppingen med bringebær gir både en nydelig rosafarge og en smak av sommer.
Christopher Sjuve
30 minutter
Ingredienser
150 g
smør, romtemperert2 dl
fruktose4 stk
egg3 dl
potetmel1.5 ts
bakepulver1.5 ts
vaniljesukker1 dl
tranebærOstekremtopping med bringebær
300 g
kremost150 g
smør450 g
melis2 ss
vaniljesukker0.5 kurv
bringebær2 ss
bringebærsyltetøySlik gjør du det:
Stekeovnen forvarmes til 225.
Rør smør og fruktose lenge og kraftig i maskin til det blir porøst og hvitt. Ha i ett egg om gangen og rør kraftig.
Bland sammen de tørre ingrediensene og tranebærene, og ha dette i røren.
Legges med to spiseskjeer i muffinsformer, fyll dem halv- til trekvartfulle.
Stekes i 10 minutter. Sett til avkjøling på rist. Pynt med ostekremtopping når muffinsene er avkjølt.
Ostekremtopping
Pisk ost og smør. Ha i melis. Pisk godt til kremen er luftig. Bland i moste bær eller syltetøy.