Gobhi alu
Oppskrift av: Niru Kumra
20 minutter
Forretter og småretterIngredienser
6 porsjoner
8 ss
olje3 fedd
hvitløk1 ts
jeera spisskum150 g
løk i terninger1.5 ts
haldi gurkemeie2 ts
salt1 ts
chilipulver2 ts
raspet ingefær300 g
poteter600 g
blomkål i buketterGarnityr
1.5 ts
garam masala3 ss
koriander, ferskSlik gjør du det:
Blomkål og poteter Varm oljen, tilsett spisskum. La denne frese litt og ha i hvitløk. Når hvitløken er så vidt rosa, fortsett med løk i terninger. Når løken er gyllen, tilsett tomatene og ingefær. Ha i krydder og kok til oljen flyter opp. Ha i poteter i biter og kok i 3 - 4 min. Tilsett deretter blomkål buketter. Kok til alt er mørt og avslutt med garam masala og koriander. Dette er en subji grønnsaksrett som serveres med roti hverdagslompe og raita.