Gratinert potet- og pølseform
Enkelt og godt til hverdags.
Christopher Sjuve
45 minutter
Form og paiIngredienser
4 porsjoner
3 stk
røkt kjøttpølse10 stk
poteter2 stk
rødløk2 fedd
hvitløk4 stk
tomat3 stk
timiankvist250 g
ost, revetSlik gjør du det:
Smør en ildfast form godt med smør eller olje. Skrubb potetene godt eller skrell dem, og ta av skinnet på pølsene. Kutt pølse, tomat og poteter i skiver. Skjær rødløken i båter, og finhakk hvitløken. Vend ingrediensene i god olivenolje og salt og pepper. Legg lagvis med poteter, pølse, løk, salt, pepper, til du har fylt formen. Hell over litt ekstra olje til slutt (ca. 4-5 ss). Dekk den fylte formen med revet hvitost og sett formen midt i ovnen på 200°C i ca. 30 minutter, til potetene er møre.