Grillet ørret med kesam, granateple og vårgrønnsaker

Grillet ørret med kesam, granateple og vårgrønnsaker

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Grønnsakmiks:

Grillet ørret:

Korianderkesam

3 dl

kesam

0.5 potte

frisk koriander

Pynt:

Slik gjør du det:

Grønnsakmiks: Grønnsakene vaskes, skrelles og skjæres i biter. Grill grønnsakene raskt i varm grillpanne eller vanlig stekepanne. (Hold av litt hakket gressløk og rød og grønn chili til dryss på fisken).Smak til med salt og nykvernet pepper. Drypp over olje og gressløk. Grillet ørret: Stek ørreten i panne eller grillpanne. Når fisken er ferdigstekt, men fortsatt varm strøs litt av den finhakkede røde og grønne chili samt hakket gressløk oppå. Korianderkesam: Rør sammen hakket koriander og kesam og smak til med salt og nykvernet pepper. Fordel grønnsaksmiksen på 4 varme tallerkner. Legg på fisken og dryss granateplekjerner rundt. Legg på korianderkesam og pynt med litt grønt på toppen. Oppskriften er hentet fra tine.no

Kanskje disse også frister?