Grillet ørret med kesam, granateple og vårgrønnsaker
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Grønnsakmiks:
1 bt
asparges1 bt
små gulrøtter2 bt
vårløk1 stk
rød chili3 ss
finhakket gressløkGrillet ørret:
720 g
skinn- og benfri ørret3 ss
god olivenoljeKorianderkesam
3 dl
kesam0.5 potte
frisk korianderPynt:
1 stk
granatepleSlik gjør du det:
Grønnsakmiks: Grønnsakene vaskes, skrelles og skjæres i biter. Grill grønnsakene raskt i varm grillpanne eller vanlig stekepanne. (Hold av litt hakket gressløk og rød og grønn chili til dryss på fisken).Smak til med salt og nykvernet pepper. Drypp over olje og gressløk. Grillet ørret: Stek ørreten i panne eller grillpanne. Når fisken er ferdigstekt, men fortsatt varm strøs litt av den finhakkede røde og grønne chili samt hakket gressløk oppå. Korianderkesam: Rør sammen hakket koriander og kesam og smak til med salt og nykvernet pepper. Fordel grønnsaksmiksen på 4 varme tallerkner. Legg på fisken og dryss granateplekjerner rundt. Legg på korianderkesam og pynt med litt grønt på toppen. Oppskriften er hentet fra tine.no