Grillet svinebog med krydderskorpe
Oppskrift av: Matthew Drennan
45 minutter
HovedrettIngredienser
8 porsjoner
1.5 ss
paprikapulver, mild type1 ss
koriander, malt1 ss
tørket merian2 ts
hvitløk pulver1 ts
salt0.75 ts
pepper, sort og nykvernet0.5 ts
spisskum, malt0.25 ts
karve, knust0.25 ts
kanelSlik gjør du det:
Ha paprika, koriander, sitronskall, merian, hvitløkpulver, salt, pepper, spisskummen, karve og kanel i en liten bolle og bland godt. Gni krydderblandingen godt inn på begge sider av bogskivene. Legg bogskivene midt på grillristen. Grill dem indirekte på middels varme i 10 minutter for middels stekt kjøtt, 12-14 minutter for godt stekt kjøtt. Vend kjøttet én gang etter halvgått tid. Svinebogskivene kan erstattes med 1 1/2-1 3/4 kg svineribbe eller spareribs. Tilbered kjøttet som angitt ovenfor og grill det indirekte på middels varme i 1 1/4-1 1/2 time.