
Oppskrifter med Pepperrot
Pepperrot kalles ofte Nordens pepper. Pepperroten kan i utseende minne om en lang pastinakk. Den er hvit i skallet med lysebrune flekker. Smaken er sterk og karakteristisk og den brukes hovedsakelig rå, som krydder til kremer, sauser, supper og salater. Pepperrot skal skrelles før bruk.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
96.0 kcal 404.0 kJ
Fett 0.7 g (3 %)
Herav 0.1 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 11.0 g (56 %)
Herav sukkerarter 7.3 g (mono og disakkarider)
Protein 7.7 g (39 %)