Italiensk kjøttbrød
Server kjøttbrødet på et fat med tomatsaus. Tilbehør: makaroni med frisk dill.
Oppskrift av: Håvard Egge
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
500 g
kjøttdeig1 ss
salt1 stk
egg0.5 skiver
loff0.5 dl
melk3 fedd
hvitløk, finhakket3 kvast
persille, finhakket35 g
parmesan, nyrevet1 stk
rød chili, finhakket1.5 pk
bacon i skiverSlik gjør du det:
Bløtlegg brødsmulene i melka.
Rør sammen kjøtt og salt i en bolle.
Rør inn egg.
Rør inn smuler og melk.
Rør inn resten av ingrediensene.
Kle en liten brødform med bacon hengende over kanten.
Pakk kjøttfarsen nedi.
Dekk med baconen som henger over kanten.Stek på 200 grader til gjennomstekt (omkring 30 minutter).
Server på et fat med tomatsaus og kokt makaroni med frisk dill ved siden av.