Hopp til hovedinnhold
Karbonader med erteremulade

Karbonader med erteremulade

Hjemmelagde karbonader med stekt løk og erteremulade er superenkel hverdagsmat. Erteremuladen er nydelig, enkel og passer også veldig bra til fisk.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

Slik gjør du det:

Del karbonadedeigen i fire og form like store karbonader. Ha på godt med salt og pepper og stek dem i på middels høy varme i ca 4-5 minutter på hver side. Hold dem varme i stekovnen på 100 grader. Kok poteter og sellerirot møre i saltet vann. Sil av og mos sammen med smøret (i små støt om du bruker stavmikser). Kok ertene i ett minutt i saltet vann og sil av. Kjør dem sammen med remuladen til en jevn masse med en stavmikser. Skjær løken i skiver og stek den gyllen. Server karbonadene med erteremulade, potetmos og stekt løk.

Kanskje disse også frister?