
Klassiske fiskepinner
En hverdagshit!
Oppskrift av: Håvard Egge
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
600 g
laks, sei eller torsk2 ss
dijonsennep1 ss
vann5 stk
brødskiver3 stilker
bladpersilleSlik gjør du det:
Start med å lage brødkrumme: Ta brød uten skorper og kjør i kjøkkenmaskina til alt er brødsmuler. Hakk bladpersillen og bland i.
Skjær fisken i passe store fiskepinner på langs og salt dem.
Rør ut 1 ss vann i sennepen. Bruk en pensel til å smøre et tynt lag på fisken.
Dobbelpaner slik: Gjør klar en dyp tallerken med mel, en med pisket egg og en med brødkrumme.
Dyp fisken først i mel, deretter i egg og til slutt i brødkrummen.
Legg fiskepinnene i varm panne og stek i 1-2 minutter på hver side.
Server med remulade.