Krydret kyllingsalat
Spisskummen setter en spennende spiss på denne salaten.
Christopher Sjuve
45 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kyllingfilet1 ts
salt0.5 ts
spisskum eller annet krydder200 g
ferdigkokt pasta150 g
asparges150 g
sukkererter1 stk
rødløk, i tynne skiverDressing:
6 ss
olivenolje2 ss
sitron, presset0.5 ts
sitronskall, revet1 ss
soyasaus0.5 ss
sukker1 fedd
hvitløk, pressetRømmedressing:
1 beger
lettrømme0.5 beger
yoghurt naturell1 ts
karriSlik gjør du det:
Dryss salt og spisskummen på kyllingstrimlene og stek dem raskt i olje. Avkjøl strimlene. Forvell asparges og sukkererter. Anrett kyllingstrimlene på fat sammen med de andre ingrediensene. Bland rømme, yoghurt og karri til dressingen og smak til med sitronsaft og sukker. Hell dressingen over salaten eller server den i en skål ved siden av. Pynt gjerne med litt kryddergrønt. Server med godt brød.