Kylling i kokossaus
Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
GryterettIngredienser
4 porsjoner
6 stk
kyllingfiletMarinade:
3 ss
soyasaus1 ts
koriander, malt1 stk
finhakket chili1 ss
presset limesaftTil gryteretten:
1 ss
rapsolje2 stk
finhakket løk1 dl
vann1 stk
hønsebuljongterning1.5 dl
kokosmelkSlik gjør du det:
Legg kyllingfiletene i marinaden minst 1 time. Ta opp kyllingfiletene av marinaden og stek dem i varm olje 2 - 3 minutter på hver side. Tilsett finhakket løk og la alt surre i ca. 1 minutt. Tilsett vann, buljongterning og marinaden. Kok opp og la trekke under lokk i ca. 10 min. Tilsett kokosmelk og kok opp under lokk og la trekke i ca 5 min. Ta opp kyllingfiletene og skjær dem i skiver og anrett på serveringsfat. Hell over sausen. Server med ris og en salat.