Kylling med chorizo
Dette er så enkelt at alle klarer det! Her får du mye smak for pengene.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
2 stk
rødløk4 stk
kyllinglår0.5 kg
poteter1 stk
chorizopølse1 stk
hvitløk3 stk
gulrøtter2 ss
rosmarin, tørketSlik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Skrell og skjær løken i skiver, så tynne du klarer. Legg dem i bunnen på en stor ildfast form.
Skrell gulrøttene, skjær i biter og legg på løken. Ha litt vann i bunn av formen, slik at det nesten dekker. Ha over litt olje og dryss over rosmarin, sitronskall, salt og pepper.
Skjær potetene i to. Stek dem med snittflaten ned, i olje, til de blir gylne. Legg poteter og kyllinglår på toppen av løken og gulrøttene.
Skjær opp pølsebitene og legg dem spredt utover i formen. Legg i en hel hvitløk. Ha på salt og pepper.
Stek i ovnen i omtrent 45 minutter - til kyllingen er gjennomstekt.
Del opp den hele hvitløken når du serverer og gi den til den som vil ha.