Chorizopølse

Chorizopølse

Chorizopølse er en pølse med sterk smak. Den er hovedsakelig produsert av svinekjøtt, samt forskjellige krydder. Den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprika. Choritzopølse kommer hovedsakelig i to varianter, picante og dulce. Picante er sterkt krydret. Dulce er mild. Det finnes hundrevis av varianter og de kan være røkte og ikke-røkte. Noen chorizopølser kan spises som de er, andre er bedre å steke. Pølsesorten stammer opprinnelig fra Spania og Portugal, men den er utbredt også i Latin-Amerika og på Filipinene.

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

24.1 g (37 %)

Fett

38.3 g (59 %)

Karbohydrat

1.9 g (2 %)

Alle næringsstoffer

Kilojoule

1905 kJ

Kilokalorier

455 kcal

Protein

24.1 g

Fett

38.3 g

Karbohydrat

1.9 g

Vi har 38 oppskrifter med Chorizopølse