Kylling og grønnsaker med kokosmelk og rød curry

Kylling og grønnsaker med kokosmelk og rød curry

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Skjær kyllingfilet i strimler. Varm olje i en stekepanne, brun kyllingstrimlene og legg dem over på et fat. Ha finhakket sjalottløk i pannen og la surre i ca 2 min, tilsett grønnsaker i biter/strimler og la surre i 3-4 min. Tilsett red currypaste og kokosmelk, rør hele tiden. Ha i soyasaus, kraft og sukker. Kok opp og tilsett finhakket vårløk, limeblad uten stilker og de stekte kyllingstrimlene. La trekke i 2-3 min til kyllingen er gjennomkokt. Dryss over rikelig med finhakket koriander og server med jasminris eller nudler. Tips: Kokosmelk kan erstattes med kaffefløte og jevnes med litt maisennamel (eventuelt matfløte), rød currypaste erstattes med med karri og limeblad med revet skall fra sitron eller lime.

Kanskje disse også frister?