Kyllingkebab med raita
Nydelig hjemmelaget kebab av kyllingkjøttdeig og masse krydder.
Christopher Sjuve
60 minutter
Forretter og småretterIngredienser
400 g
kyllingkjøttdeig1 stk
løk1 ts
salt0.5 ts
garam masala2 fedd
hvitløk1 ss
hakket frisk ingefær4 stk
grønn chili0.5 ts
gurkemeie1 ss
kokosmasseRaita
175 ml
yoghurt naturell1 ss
hakket frisk mynte0.5 ts
salt1 ts
sukker0.5 ts
pepperSlik gjør du det:
Ha løken over i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær og chilipepper å kjør det til det blir en finhakket krydderblanding. Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett kjølig en ½ times tid. Lag små boller (eggstørrelse) og træ én og én på et spidd, form den deretter til en avlang pølse på spiddet. Stekes i panne med maisolje eller over grillen. Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle. Serveres med nanbrød.