Kyllingsuppe med ingefær og chili

Kyllingsuppe med ingefær og chili

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Suppe

Slik gjør du det:

Rå kyllingfileter brunes i olje/smør, dryss på alt og pepper og etterstek i varm stekeovn ved 180 ˚C i 10-12 min.
Avkjøl litt og del i strimler/biter. Grillet kylling renses og deles i strimler/biter.
Rens og finhakk løk, ingefær, hvitløk og chili (Chili deles i to og de hvite frøene fjernes).
Varm nøytral olje i en gryte og la løk, ingefær, hvitløk og chili surre et par min, før revet gulrot og eple i terninger tilsettes.
Dryss over karri og la alt surre et par min før hønsebuljong helles over. Kok opp og la trekke i ca 10 min.
Tilsett matfløte og la trekke et par min til suppen tykner. Tilsett kylling og smak til med salt og pepper.
La alt bli gjennomvarmt og tilsett rikelig med frisk koriander rett før servering. Server med nanbrød.

Kanskje disse også frister?