Laks med sennep, honning og nøtter

Laks med sennep, honning og nøtter

Med denne retten på repertoiret kan du lage middag til to eller 20. Prinsippet er nemlig: Bland honning og sennep, smør på fisken, drys på nøtter og putt den i ovnen. Enklere blir det ikke!

Oppskrift av: Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

Slik gjør du det:

Skrell kålroten, skjær den i grove biter og kok det mørt i godt saltet vann. Sil av og mos kålroten med smøret. Smak til med salt og pepper. Bland sennep og honning og smør det på laksen. Hakk nøttene og strø dem på fisken. Ha på salt og pepper. Bak i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Bruker du steketermometer skal fisken bli 50 grader. Server fisken med kålrabistappe, kokte poteter eller ris. Ha gjerne på litt frisk dill.

Kanskje disse også frister?