Laksefilet i prosciutto med urtelinser, spinat og yoghurt

Laksefilet i prosciutto med urtelinser, spinat og yoghurt

Oppskrift av: Jamie Oliver
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Ha linsene i en kjele og hell på vann til det dekker. Kok opp, skru ned varmen og la linsene småkoke til der er møre. Dryss litt pepper på laksebitene og pakk dem inn i spekeskinkeskivene. La litt av fiskekjøttet stikke ut i hver ende. Drypp olivenolje over og legg de innpakkede laksestykkene i en ildfast form og stek midt i varm stekeovn ved 220 ºC i 8-10 min, til skinken er gyllen. Ikke stek for lenge, da vil laksen bli tørr. Laksen bør være værelsestemperert før den stekes. Hell mesteparten av kokevannet av linsene og smak til med salt, pepper, sitronsaft og noen gode klunker olivenolje. Rett før servering, skru opp varmen og rør inn spinat og urter. La trekke i underkant av 1 min til de grønne bladene så vidt faller sammen. Server laksestykkene med linseblandingen og drypp over litt yoghurt smakt til med salt og pepper.

Kanskje disse også frister?