Laksewok med nudler
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
600 g
laksefilet200 g
nudler1 ss
peanøtter2 stk
egg0.25 stk
kinakåli strimler1 stk
rødløki strimler2 stk
vårløk, finhakketMarinade
0.25 dl
soyasaus1 ss
fiskesaus1 ss
chilisaus0.5 stk
lime1 ss
ingefær, revetSlik gjør du det:
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Skjær laksefileten i terninger og legg den i marinaden. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Avkjøl i kaldt vann og la renne godt av seg. Ta laksen ut av marinaden. Ha på salt og pepper og brun den i en varm panne sammen med peanøttene. Legg laksen og peanøttene over på et fat. Visp egget og stek som omelett i den samme pannen. Del opp i grove strimler og legg over på fatet med laksen og peanøttene. Surr grønnsakene og nudlene. Tilsett laks, peanøtter og omelett og hell over marinaden. La alt surre sammen i ca et halvt minutt. Server straks.