Lammecarré med pecorinogratinert fylt artisjokk og estragonsaus

Lammecarré med pecorinogratinert fylt artisjokk og estragonsaus

Oppskrift av: Mikael Forselius
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Lammecarré Renskjæres og brunes i panne - bakes i ovnen på 150 grader til midttemp er på 54 grader. Artisjokk Blancheres og pensles med sitronolje. Stek sopp, pancetta, hvitløk og rødløk til de blir myk uten at den tar farge, miks sammen i hurtigmikser og smak til med salt og hvitpepper. Fyll i artisjokk, miks sammen brød og pecorino i hurtigmikser. Toppa artisjokken og gratiner i ovnen til den har fått gylden farge. Duy puy linsepurè Brun gulrot, løk og hvitløk. Tilsett linser, hvitvin, kyllingbuljong, og kok til linsene blir møre. Miks i hurtigmikser, monter med sitron og oliven olje. Smak til med salt og hvitpepper. Passer gjennom finmasket sil. Estragonsaus Fres løk, gulrot, stilkselleri og estragonstilker - glaser med sukker og hvitvin. Kok sammen med kyllingbuljong. Miks og passer. Miks sammen smør, estragon og persille i hurtigmikser. Smak til med chili, salt og sitronsaft. Kok opp sausen og monter ned smøret.

Kanskje disse også frister?