Løvbiffrulade med potetbåter
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
10 stk
poteter4 stk
Løvbiff2 skiver
skinke, røket100 g
ost1 gl
sylteagurk1 dl
ketchup1 fedd
hvitløk0.5 ts
paprikapulverSlik gjør du det:
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Skrubb potetene og skjær dem i båter. Legg dem i et ildfast fat, dryss på salt og drypp litt margarin over. Stek dem midt i ovnen i 20-30 minutter, til de er myke. Skjær ost og agurk i staver. Legg en skinkeskive på hver skive løvbiff med en ostestav og agurkstav over. Dryss på litt salt og pepper. Rull kjøttet sammen og fest med tannstikker. Stek ruladene raskt i margarin. Bland ketchup, knust hvitløk og paprikapulver og smak til med salt. Server løvbiffene med potetene og sausen.