Løvbiffrulade med potetbåter

Løvbiffrulade med potetbåter

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

10 stk

poteter

4 stk

Løvbiff

100 g

ost

1 dl

ketchup

1 fedd

hvitløk

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 225 °C. Skrubb potetene og skjær dem i båter. Legg dem i et ildfast fat, dryss på salt og drypp litt margarin over. Stek dem midt i ovnen i 20-30 minutter, til de er myke. Skjær ost og agurk i staver. Legg en skinkeskive på hver skive løvbiff med en ostestav og agurkstav over. Dryss på litt salt og pepper. Rull kjøttet sammen og fest med tannstikker. Stek ruladene raskt i margarin. Bland ketchup, knust hvitløk og paprikapulver og smak til med salt. Server løvbiffene med potetene og sausen.

Kanskje disse også frister?