Marinert kylling
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
6 stk
kyllingfiletMarinade
0.75 dl
soyasaus3 ss
purre1 ss
ingefær1 ts
sesamfrø1.5 ss
olje1 fedd
hvitløk0.25 ts
kajennepepperTilbehør
4 porsjon
risSlik gjør du det:
Pisk soyasaus, finhakket purre, revet ingefær, sesamfrø, olje, finhakket hvitløk og cayennepepper sammen. Skjær kyllingfiletene i stykker på størrelse med en munnfull og legg dem i sausen. La det marinere i 30 min. mens du rører av og til. Ta kjøttet opp av marinaden og la det dryppe av. Varm oljen i en stekepanne og legg kyllingstykkene i den varme oljen med skinnsiden ned. Brunes ved svak varme. Vend kyllingstykkene og la dem steke til de er møre. Kok risen i henhold til anvisning.