Marits pinnebrød

Marits pinnebrød

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
30 minutter
Bakverk

Ingredienser

Slik gjør du det:

Nok til 15-20 brød. Har du vært speider, vet du at pinnebrød er et must på tur. Problemet med pinnebrød er å få det gjennomstekt uten at overflaten blir helt svart. Øvelse gjør mester. Skal du surre brødet rundt en grillpølse, er det lurt å grille ferdig pølsen først. Bland alt det tørre før du har i væsken. Rør til du får en jevn og fin deig. Legg deigen i en bolle eller pose og ta den med på tur. Stek pinnebrødet på en pølsepinne over et bål. Pinnebrødet er ferdig når det lett kan løsnes fra pinnen. Vil du ha litt variasjon i smaken, kan du tilsette 2 ts tørkede urter eller et hvitløkfedd som du rasper opp, noen finhakkede sjokoladebiter, eller du kan lage en sukker- og kanelblanding som du ruller brødet i like før det er stekt ferdig.

Kanskje disse også frister?