Meksikanske kjøttboller
Christopher Sjuve
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
0.5 kg
kjøttdeig1 stk
stortomat, hakket2 ss
ris, kokt2 stk
egg1 kvast
friskpersille hakket1 kvast
friskoregano, hakket1 krm
timian3 stk
koktetomater0.25 stk
løk hakketSlik gjør du det:
Ha kjøttdeigen i en kasserolle sammen med den hakkede tomaten og løken. Ha også i urter, egg, timian, salt og ris. Bland det sammen, og form kjøttboller med hendene. Hakk resten av løken og bland den med de kokte tomatene. Sil blandingen i en sil eller et dørslag, og ha så i litt olje. Kok blandingen sammen til en tomatsaus, ha i litt vann hvis det trengs. La den koke mens du steker kjøttbollene i en stekepanne. Smak til sausen med salt, før du tilsetter kjøttbollene.