Minestrone al pesto
Dette er en enkel og fantastisk god "slektning" av den italienske minestronesuppen. Den har store variasjoner fra nord til sør i Italia, men basisen med pasta, bønner og forskjellige grønnsaker er den samme.
Christopher Sjuve
30 minutter
SuppeIngredienser
4 porsjoner
400 g
kjøttdeig2 ss
olje10 dl
vann2 stk
kjøttbuljongterning4 dl
pasta2 stk
løk2 bokser
røde bønner1 pk
Grønnsaker2 bokser
tomatboks2 ts
salt4 ss
parmesan, nyrevet6 ss
pestoSlik gjør du det:
Brun kjøttdeigen i olje i en gryte. Tilsett vann og buljongterning og kok opp. Ha i pasta og finhakket løk og la dette småkoke 5-6 minutter. Tilsett grønnsaksblandingen, bønner og tomat, og la gryta småkoke 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper, og server med en spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål. Smaker godt med brød til.