Minestrone al pesto

Minestrone al pesto

Dette er en enkel og fantastisk god "slektning" av den italienske minestronesuppen. Den har store variasjoner fra nord til sør i Italia, men basisen med pasta, bønner og forskjellige grønnsaker er den samme.

Christopher Sjuve
30 minutter
Suppe

Ingredienser

4 porsjoner

2 ss

olje

10 dl

vann

4 dl

pasta

2 stk

løk

2 bokser

røde bønner

1 pk

Grønnsaker

2 bokser

tomatboks

2 ts

salt

6 ss

pesto

Slik gjør du det:

Brun kjøttdeigen i olje i en gryte. Tilsett vann og buljongterning og kok opp. Ha i pasta og finhakket løk og la dette småkoke 5-6 minutter. Tilsett grønnsaksblandingen, bønner og tomat, og la gryta småkoke 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper, og server med en spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål. Smaker godt med brød til.

Kanskje disse også frister?