Ost- og pastasalat servert med skinke
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
1 stk
paprika, rød2 stk
vårløk0.5 stk
agurk8 stk
cherrytomatDressing
2 ss
sitronsaft1 ss
hakket frisk oregano2 fedd
hvitløk0.25 ts
sennep, tørr4 ss
olivenoljeSlik gjør du det:
Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet og la den renne godt av. Skjær ost og grønnsaker i terninger, del tomater i to. Bland lett sammen. Bland sammen sitronsaft, oregano, finhakket hvitløk, sennep og spe med olje. Smak til med grovmalt pepper og salt. Vend dressingen i pastablandingen. Anrett ost og pastasalaten på en seng av en "fast" grønn salat, for eksempel hjertesalat og server med skiver av kokt skinke. Tips: Ut på tur. Skjær skinke i terninger /strimler og bland inn i salaten.