Ovnsbakt sei med grillsaus
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
seifiletGrillsaus
125 g
smør/margarin2 ss
tomatpuré2 stk
finhakket sjalottløk2 ss
worchestershiresaus0.5 ts
muskat, revetPotetsalat
600 g
poteter2 ss
vineddik0.5 ts
dijonsennep1 dl
olivenolje1 ss
finhakket persille1 ss
finhakket gressløkSlik gjør du det:
Sett stekeovnen på 180 grader. Smelt margarinen/smøret til sausen og bland inn resten av ingrediensene til grillsausen. Skjær seifilet i passe stykker og pensle dem med grillsausen. Legg seien i en ildfast form og stek i stekeovn 10-12 minutter ved 180 grader. Pensle flere ganger med grillsausen mens fisken steker. Server fisken med potetsalat, en frisk salat og brød ved siden av. Potetsalat Skrell potetene, skjær dem i skiver og kok dem. Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig.