Pariserbaguette
Oppskrift av: Aase Strømstad
30 minutter
Ingredienser
4 porsjoner
1 stk
lang baguette250 g
kjøttdeig1 knivsodd
kajennepepper1 ss
olivenolje0.5 ts
pepper1 ts
salt2 ts
tomatpuré75 g
vellagret norvegiaSlik gjør du det:
I ovn ved 225°C i ca. 10 minutter. Del baguette i jevnstore stykker, ett til hver porsjon. Skjær et tynt lokk av og hul brødet litt ut. Smør baguetten tynt i bunnen. Smuldre brødkrummen og fres den sammen med kjøttdeig, salt, pepper, tomatpuré og kajennepepper i olje, til kjøttdeigen har skiftet farge. Virker blandingen svært tørr, kan den tilsettes et par skjeer vann. Skjær osten i terninger og rør dem sammen med kjøttet. Fordel fyllet i baguettene og stek dem midt i ovnen til de er varme og sprø. Server dem med salat.