Pastasalat
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
PastaIngredienser
4 porsjoner
100 g
ukokte pasta skruer1 stk
paprika, rød1 stk
rødløk eller vanlig løk0.5 stk
slangeagurk, i skiver10 stk
cherrytomatDressing:
2 ss
olivenolje2 ss
balsamicoeddik1 ss
hakket frisk oregano2 fedd
hvitløk0.25 ts
sennep, tørrSlik gjør du det:
Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet og skyll pastaen i kaldt vann. La den renne godt av. Skjær ost, slangeagurk og paprika i terninger. Rens og finhakk løken og del cherrytomater i to. Bland alt forsiktig sammen. Ha olivenolje, eddik, oregano, finhakket hvitløk, tørr sennep, grovmalt pepper og salt i en bolle, og bland dressingen godt sammen. Slå dressingen over pastablandingen og bland til alle ingrediensene er dekket av dressing.