Salami- og ostemuffins
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
BakverkIngredienser
1 porsjon
1 stk
løk1 ss
olivenolje100 g
ost50 g
peppersalami12 stk
marinert soltørkettomatDeig:
4 dl
grovbakstmel2 ts
bakepulver1 ts
salt2 stk
egg2 dl
kulturmelk1 ss
oljeSlik gjør du det:
1 Porsjon = 12 stk. Rens og hakk løk og surr myk i olje. Avkjøl. Finhakk/riv grovt opp osten og skjær salami i strimler. Finhakk soltørkede tomater og bland med den myke løken. Bland sammen alle ingrediensene til deigen og rør inn løk og osteblandingen. Fordel deigen i smurt muffinsform. Stek midt i varm stekeovn 200 ºC i 20-25 min. Egner seg godt til frysing. Tin i mikrobølgeovn.