Salvie- og sitronkylling med parmesan

Salvie- og sitronkylling med parmesan

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Varm stekeovn til 125 ºC. Del kyllingfiletene i to, dryss over salt og pepper og stek i smør, de skal ikke gjennomstekes, bare brunes. Legg kyllingfiletene over i en ildfast form, dryss over strimlet salvie, revet sitronskall og stek i stekeovn i 20-30 min, til kyllingfiletene er gjennomstekt, men fremdeles saftige. Saus: Rens og finhakk sjalottløk og surr den i stekepannen med stekesjyen fra kyllingen, kvern over litt pepper. Tilsett kraft (ev vann + buljong) og presset sitron. Kok opp og la småkoke et par minutter. Visp inn crème fraiche og smak til med salt. Rens løk og eple og skjær i tynne båter, del osten i fyrstikk tynne staver og vend dette inn i sausen. Ruccolasalat vendes inn i sausen rett før servering. Server med pasta eller ris.

Kanskje disse også frister?