Salviekoteletter med fetaost og rød bønnesalat
Oppskrift av: Wenche Andersen
15 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Kotelettene
4 stk
nakkekotelett1 ts
tørket salvieFetaostdressing
100 g
fetaost i terninger0.5 ss
hvitvinseddik2 ss
olivenolje0.5 ts
salvie, tørketRød bønnesalat
1 bokser
røde bønner1 stk
finhakket rødløk3 stk
tomat i båter0.5 stk
finhakket purre1 ss
balsamicoeddik4 ss
olivenoljeSlik gjør du det:
Du kan bytte ut tørket salvie med frisk. Da må du doble mengden. Purre kan erstattes med vårløk. Husk da at det går omkring fem vårløk på én purre. Stek tempererte koteletter i olje (eller smør) på middels varme ca 3 minutter på hver side. Krydre med salt pepper og salvie. Bland sammen ingrediensene til fetaostdressingen og hell det over kotelettene. Hell kraften av bønnene, skyll godt og la dem renne av seg. Bland sammen med resten av ingrediensene og server ved siden av kotelettene.